Cum comand

Comenzile online se pot face pe site-ul: saray.com.ro, accesand urmatorii pasi:

1. Cauta produsul dorit.

a. Introduci codul produsului (ex.: 765), numele sau descrierea acestuia.b. Poti naviga prin categoria de produse din meniul afisat in partea stanga.2. Adauga produsul dorit in cosul de cumparaturi

Poti continua cumparaturile sau poti ajunge direct in cosul tau, completand pasii necesari pentru a finaliza comanda.3. Modifica cantitatea produselor dorite.

Poti modifica cantitatea dorita, utilizand butonul +/-.4. Pentru a continua comanda trebuie sa te autentifici.

a. Te poti conecta pe contul tau (daca ai deja un cont creat)**.b. Iti poti crea un cont (daca nu ai unul)**.c. Poți cumpăra fără să ai cont: în coșul de cumparaturi, poti introduce direct datele de contact. Daca ai plasat comanda fara sa fii înregistrat ca utilizator, ti se va crea automat un cont pe care îl poti activa si accesa folosind opțiunea "Am uitat parola".

5.Completeaza datele de livrare și facturare

Completeaza campul cu urmatoarele informatii: telefonul de contact, detaliile de livrare, de facturare și modalitatea de plată (Ramburs sau Plata online cu cardul).

Daca vrei sa ne transmiteți alte informatii, poti adauga textul în sectiunea Comentarii.6. Verificarea si finalizarea comenzii.

Inainte de a apasa butonul Trimite comanda, te rugam sa te asiguri ca datele introduce corespund cu ceea ce doresti sa comanzi, sa citesti Termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Am citit și sunt de acord cu Termenii și conditiile”.Dupa trimiterea cu succes a comenzii, în pagina site-ului vei primi confirmarea plasarii și sumarul acesteia. Vei primi, de asemenea, pe adresa de email indicata, un mesaj similar prin care iti comunicam inregistrarea comenzii.

In maximum 72 de ore de la plasarea comenzii, vei primi un SMS și un e-mail de confirmare a comenzii.